В Одесі підприємці домоглись відкриття ринку після стихійного мітингу

27 квітня на Новому базарі Одеси підприємці, що торгують городиною, влаштували пікет. Власник ринку пішов на поступки та дозволив торгівлю у критому корпусі

Про це повідомляє "Думская".

Близько 50 підприємців зібралось під ринком зранку. Вони обурювалися тим, що їх не пускають торгувати на свої робочі місця. Люди заявили, що будуть стояти доки їх не пустять на роботу.

Адміністрація ринку посилалася на рішення мерії, але торговці заявляли про подвійні стандарти влади, які дозволяють працювати великим торговельним мережам.

Читайте також: Кабмін розгляне відкриття ринків на найближчому засіданні, - ОПУ

Близько 11 години директор ринку Едуард Хачатрян прийняв несподіване рішення - відкрити торгівлю овочами та фруктами прямо під дахом м'ясного корпусу. Іншими словами, базар несподівано перетворився на великий супермаркет, де можна купити і свіжу м'ясо-молочну продукцію, і фрукти з овочами.

Директор ринку зазначив, що це тимчасовий захід.

"Ми прислухаємося до думки людей і не хочемо невиправданих конфліктів з підприємцями. Торговців можна зрозуміти - всі зазнають великих збитків, їм треба годувати свої сім'ї. Підприємці будуть дотримуватися вимог карантину - носити маски та виключати скупчення покупців біля прилавків", - підкреслив Хачатрян .

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb