Автор голу-фантому на Євро-2012 зворушливо прокоментував завершення кар'єри

Колишній форвард збірної України Марко Девіч подякував усім, хто його підтримував під час футбольної кар'єри

Про це Девіч написав у Instagram.

"Я щасливий і гордий, що у мене був шанс займатись тим, що я люблю найбільше. Я хочу подякувати своїй сім'ї, батькам і усім дорогим друзям за нескінченну любов і підтримку, яку вони дарували мені весь цей час. Хочу подякувати керівникам, тренерам, гравцям команд і збірній України, і всім тим, з ким я мав честь співпрацювати. Кожен кінець – це новий початок" – написав Девіч.

Останнім клубом форварда був азербайджанський "Сабах". Також він грав за "Волинь", "Металіст", "Шахтар" російські "Рубін" та "Ростов", ліхтенштейнський "Вадуц", катарський "Аль-Райян", сербські "Звездару", "Железнік", "Раднічкі" та "Вождовац".

В 2008 році Марко Девіч прийняв українське громадянство та провів за нашу національну команду 35 матчів, в яких забив 7 м'ячів.

36-річний Девіч став відомий на весь світ у 2012 році, коли у матчі за збірну України на груповому етапі Євро-2012 забив гол у ворота Англії, який не зарахував угорський арбітр Віктор Кашшаї. Наша команда поступилася 0:1 та не потрапила до чвертьфіналу домашнього чемпіонату Європи.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine.