"Своєрідний штаб": нардеп-"слуга" Тищенко прокоментував зустрічі в його ресторані під час карантину

Ресторатор і народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що в його ресторані "Велюр" у Києві відбуваються лише "особисті зустрічі", а сам заклад закритий на час карантину

Про це Тищенко написав у Facebook.

"Журналісти Бігус.інфо нібито зловили мене на гарячому біля ресторану "Велюр". І побічно зробили висновок про те, що мені карантинні закони не писані. Само собою це не так. А тому і доводиться періодично зривати брехливі маски. Так, дійсно в ресторані "Велюр" іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте - "особисті зустрічі". Поодинокі зустрічі", - написав Тищенко.

За словами нардепа, учасники цих зустрічей обговорюють питання "перетворення Києва".

"І повірте, результат цих зустрічей відчують всі хто думає наступні 5 років грабувати моє місто. Це своєрідний такий штаб. Але ресторан не працює для відвідувачів. Немає жодних порушень і близько. Я строго дотримуюся карантинних заходів і впевнений, що тільки розрив соціальної дистанції і тимчасове обмеження громадської активності дозволить нам стримати поширення інфекції... У "Велюрі" ж я зустрічаюся зі своїми помічниками. З невеликою кількістю людей, які так чи інакше готують велику програму... перетворення міста Києва", - написав Тищенко.

Повідомлення про те, що його ресторан працює під час карантину, нардеп назвав "інформаційним замовленням".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb