Американський важковаговик здивував прогнозами на бої Усика проти Джошуа та Вайлдера

Американський важковаговик Джаррелл Міллер заявив, що українцю Олександру Усику до снаги перемогти британця Ентоні Джошуа та Деонтея Вайлдера зі США

Про це Міллер розповів на YouTube-каналі Behind The Gloves.

За словами американського важковаговика, який влітку 2019 року мав битися з Ентоні Джошуа, але був дискваліфікований за допінг, в Усика хороші шанси на перемогу в поєдинку проти британця та Деонтея Вайлдера.

"Якщо Усик зможе перебоксувати Дерека Чісору і залишиться в топі рейтингів, він проведе поєдинок з одним з кращих. Думаю, що Усик може перемогти Чісору, але у Дерека є навички, які можуть перешкодити йому. Потім Олександр зустрінеться з Джошуа і створить йому чималі проблеми . Усик може зустрітися і з Вайлдером - Деонтей виглядає погано проти хлопців з хорошою роботою ніг", - сказав Міллер.

Водночас, американський боксер переконаний, що Усик не впорається з британцями Тайсоном Ф'юрі та Ділліаном Вайтом.

"Він не впорається з Тайсоном Ф'юрі. Та й Ділліан Уайт може побити Усика через те, що він занадто дрібний. Ми не бачили Олександра проти справжнього суперважковаговика. А багато крузерів після переходу вище розуміють, що між ними і боксерами суперважкого дивізіону є велика різниця", - зазначив Міллер.

Ентоні Джошуа є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Всесвітньої боксерської федерації). Тайсон Ф'юрі володіє титулом WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Олександр Усик має провести наступний бій проти Дерека Чісори у липні.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine