На Балі у готелі знайшли мертвими двох українців

На курортному острові Балі в Індонезії в готелі було знайдено мертвими двох громадян України

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

"Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки - українські громадяни були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали. Тіла померлих доставлені до місцевої лікарні. Наразі проводяться аналізи на можливу наявність коронавірусу COVID-19 в тілах померлих", - сказав Погорельцев.

За його словами, факт смерті співвітчизників підтвердила місцева поліція.

Попередньо, результати тестів будуть відомі 3 травня. У випадку негативного результату на коронавірус, буде проведено аутопсію для встановлення причин смерті українців.

Погорельцев додав, що наразі посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації померлих громадян України. Департамент консульської служби та посольство підтримують зв’язок з родичами померлих та тримають справу на контролі.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine.