Екстренер "Динамо" Хацкевич вивів "Ротор" до російського топ-дивізіону

Клуби другого російського дивізіону проголосували за дострокову зупинку сезону, за підсумками якого команда колишнього тренера "Динамо" Олександра Хацкевича - "Ротор" – вийшла до прем'єр-ліги

Про це повідомляє "Матч ТВ".

30 квітня відбулися збори клубів другого російського дивізіону. Більшістю голосів було ухвалено рішення достроково завершити сезон-2019/20. Нинішнє становище в турнірній таблиці буде зафіксоване, як підсумкове.

До прем'єр-ліги вийдуть волгоградський "Ротор", який тренує білорус Олександр Хацкевич, та підмосковні "Хімки".

Остаточно рішення має ухвалити Російський футбольний союз, який обговорить це питання не раніше 15 травня.

Варто зазначити, що під керівництвом Хацкевича "Ротор" провів лише одну гру, після якої змагання було зупинено через пандемію коронавірусу. 

46-річний Олександр Хацкевич працював у "Динамо" з червня 2017-го до серпня 2019 року та привів команду до двох перемог у Суперкубку України. Під його керівництвом команда тричі фінішувала другою у чемпіонаті України та не змогла жодного разу пробитися до групового раунду Ліги чемпіонів.

З 2010 до 2014 року Хацкевич очолював молодіжну команду "Динамо". У 2014 - 2016 роках був головним тренером збірної Білорусі. Також тренував мінське "Динамо" та "Вітебськ".

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine