Тренер вірить, що Усик повторить унікальне досягнення легендарного Холіфілда

Американський тренер Тедді Атлас заявив, що Олександру Усику до снаги повторити досягнення легендарного боксера Евандера Холіфілда та стати чемпіоном світу в крузервейті та надважкій вазі

Про це повідомляє канал YouTube Vringe.

За словами Атласа, який тренує іншого українського боксера Олександра Гвоздика, Усик здатен повторити досягнення славетного американця Евандера Холіфілда, який став чемпіоном світу в першій важкій (до 90,7 кг) та надважкій вазі.

"Він може виграти титул в суперважкій вазі. У нього є шанс зробити те, що не всі можуть - він може стати чемпіоном в крузервейті та хевівейте, як це зробив Холіфілд 20 років тому. Люди теж вважали його занадто дрібним. Деякі кажуть, що Усику не вистачить габаритів, але те ж саме говорили і про Евандера", - нагадав Аталас.

За його словами, на Олександра Усика чекає складний тест у бою з британцем Дереком Чісорою.

"Цей бій стане тестом, який йому необхідний в надважкій вазі. Чісора рішучий, сильний і агресивний. Він може сильно вдарити та дуже досвідчений. Але в Усика є хороші ноги, він молодший і теж досить досвідчений. Думаю, Усик переможе одноголосним рішенням суддів або достроково, якщо Чісора сповільниться в останніх раундах", - сказав Атлас.

Евандер Холіфілд є єдиним в історії професійного боксу абсолютним чемпіоном світу одразу у двох категоріях - першій важкій (до 90,7 кг) та надважкій вазі.

Олександр Усик у 2018 році став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті та перейшов у надважку вагу. Очікується, що другий бій у новому дивізіоні українець проведе у липні проти Дерека Чісори.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine