Тренуватись у захисних масках: в Англії підготували нові правила для порятунку футбольного сезону

Англійська прем’єр-ліга розробила нові правила для відновлення футбольного сезону

Про це повідомляє Sky Sports.

Усі футболісти, тренери та інші працівники футбольних клубів будуть перевірені на коронавірус за дві доби до відновлення тренувань. Окрім цього регулярно будуть здавати аналізи на захворювання.

Тренувальний процес буде тривати 1 годину і 45 хвилин. Футболісти працюватимуть по групах по п'ять осіб. 15 хвилин футболістам буде виділено на підготовку, 75 хвилин на тренування і ще 15 на відновлення.

М'ячі та інший спортивний інвентар буде дезінфікуватись до і після тренування, автомобілі членів команди і персоналу можуть знаходитись на відстані трьох метрів один від одного. Усі особи повинні бути в захисних масках.

На тренувальних майданчиках буде заборонено плюватися, заборонено буде користуватися послугами масажиста без спеціального дозволу, вода та інші рідини можуть бути встановлені лише в певних місцях.

Чемпіонат Англії був зупинений через пандемію коронавірусу. На момент зупинки в прем'єр-лізі було зіграно 29 турів. Лідирує в турнірній таблиці "Ліверпуль", який випереджає найближчого переслідувача – "Манчестер Сіті" - на 25 очок.