Мер Черкас Бондаренко - Зеленському: "Черкаси будуть чинити опір"

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, на якого відкрито кримінальне провадження у зв'язку з послабленням карантинних заходів у місті, в суботу, 2 травня 2020 року, записав звернення до президента України Володимира Зеленського

Відповідне відео він розмістив у себе на сторінці, передає Еспресо.TV.

"Я знаходжуся якраз в тому місці в центрі України, на алеї, де вперше пан Зеленський заявив, що буде балотуватися в президенти. Якраз це починалося з Черкас. І я коротко хочу сказати: пане президенте, я думав, що коли Ви переможете, в країні буде закон один для всіх, "прийде весна", в нас зелено, і "будемо саджати". Тільки не міських голів, а корупціонерів", - зазначив Бондаренко.

Зокрема, він,за його власними словами, сподівався, що з обранням Зеленського будуть "садити за кнопкодавство".

"Я думав що Ви будете садити своїх соратників за "Вілюр", - сказав мер.

Читайте також: Микола Княжицький. "Мрія" Зеленського та скандальний вантаж з Китаю для Епіцентру

"Ми готові відповідати, але тільки після Ваших однопартійців. А зараз, як у тому фільмі про Крим: "Черкаси будуть чинити опір", - наголосив Бондаренко.

"Запам'ятайте: Черкаси - вільне козацьке місто. І якщо потрібно об'єднати Україну, ми об'єднаємо Україну. Ніхто в житті не здолав Черкаси, не здолав Холодний Яр, не здолав дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка. Пам'ятайте це!", - закликав главу держави черкаський міський голова.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine