"Це не погрози, а останнє попередження". Черкаський мер Бондаренко показав адресоване йому повідомлення. В Офісі президента це назвали "фейком" і "пранком"

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оприлюднив текст повідомлення, отриманого, як він стверджує, від першого заступника глави Офісу президента України Сергія Трофімова

Коротке листування Бондаренко оприлюднив у фейсбуці, передає Еспресо.TV

"Наступного разу будуть не привіти, а дії. Я вас востаннє попереджаю і раджу заспокоїти свої таланти", - написав йому абонент, підписаний як "Сергій Трофімов".

"Це не погрози, а останнє попередження. Ми ніколи не погрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте. Достатньо зрозуміло?" - додав він.

"Моя відповідь: ви забули, в якій країні живете", - прокоментував своєю чергою Бондаренко у ніч з 1 на 2 травня 2020 року.

Вже сьогодні пресслужба ОП заперечила те, що Трофімов спілкувався чи погрожував Бондаренку із приводу рішення міської влади про дострокове ослаблення карантину.

"Мер Черкас став жертвою пранку і зробив поспішні висновки", - стверджують в Офісі президента.

"Однак цей факт ніяк не вплине на перебіг подій – саме дії міського голови та міськвиконкому, а не їхні висловлювання, мають одержати належну юридичну оцінку, яка повинна враховувати те, що, згідно з Конституцією, Україна є унітарною державою, а органи влади та місцеве самоврядування мають діяти виключно у відповідності до визначених законом повноважень", - підкреслили в ОП.

"Листування, яке нібито мало місце між мною та мером Черкас, - це повний фейк. Я не спілкуюся з людьми в такій манері взагалі. На поширених у медіа фото - не мій телефон, мій месенджер виглядає не так. Там навіть моє фото явно взяте з Інтернету. Але мене турбує, що подібні фейкові новини так швидко та легко розходяться у ЗМІ. Без будь-якого аналізу, перевірки фактів і з’ясування їхньої правдивості", - вже офіційно додав Сергій Трофімов від свого імені.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine