Авіакомпанія Lufthansa скасувала більшість рейсів до літа

Авіакомпанії Lufthansa Group скасувала більшість рейсів до 31 травня через триваючі обмеження на подорожі по всьому світу

Регулярні польоти за обмеженою кількістю напрямів, згідно з повідомленням групи, будуть виконувати тільки Lufthansa, Swiss Eurowings, повідомляє avianews.com.

Wizz Air запровадила нові правила на своїх літаках. Роботу Austrian Airlines і Brussels Airlines майже повністю зупинено з березня. Авіакомпанії виконують лише поодинокі рейси для перевезення вантажів або евакуації громадян країн своєї реєстрації.

З 18 травня Lufthansa має намір відновити польоти з Франкфурта в Афіни, Порту та Гетеборг. Загальне число щотижневих середньомагістральних рейсів за напрямками з Франкфурта і Мюнхена до Німеччини та Європи збільшиться з нинішніх 280 до 330. Також авіакомпанія виконуватиме 15 далекомагістральних рейсів на тиждень з Франкфурта в Ньюарк, Чикаго, Сан-Паулу, Бангкок і Токіо.

Читайте також: Wizz Air ввів нові правила під час польотів для дотримання дистанції

Swiss збереже до кінця травня польоти з Цюріха і Женеви в Ньюарк, які зараз виконуються три рази на тиждень, а також обмежене число рейсів в міста Європи. Скорочена маршрутна програма Eurowings включає напрямки з Дюссельдорфа, Гамбурга, Штутгарта і Кельна до Німеччини та Європи.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine