Промоутер відреагував на ультиматум Лопеса щодо бою з Ломаченком

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум заявив, що переконав американця Теофімо Лопеса битися з українцем навіть за порожніх трибун

Про це повідомляє Second Out.

За словами Арума, який є промоутером українського та американського боксерів, він пояснив Лопесу, який відмовлявся битися з Ломаченком без вболівальників, що зараз необхідно думати про те, щоб взагалі повернутися на ринг після карантину.

"Я сказав Теофімо: "Вибір не в тому, щоб зробити бій з глядачами або без, у тебе немає зараз цього вибору. Вибір зараз в тому, чи будеш ти битися чи ні. Ось в чому вибір". До нього це дійшло. Як ви бачите з інтерв'ю, яке він дав днями, він тепер вважає за краще, як і більшість бійців, просто повернутися в ринг. Якщо буде вибір в тому, щоб зробити бій без глядачів або не битися взагалі - він за те, щоб зробити це без глядачів", - запевнив Арум.

Бій між чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) Василем Ломаченком та володарем титулу IBF (Міжнародної боксерської федерації) Теофімо Лопесом мав відбутися 30 травня. Поєдинок було перенесено на невизначений термін через пандемію коронавірусу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb