У Росії знайшли застреленим мільярдера Дмитра Босова

Найбільшого акціонера і голову ради директорів групи АЛЛТЕК, пов’язаної з нафтовим бізнесом, Дмитра Босова в ніч на 6 травня знайшли застреленим у власному будинку

Про це з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише російське видання РБК.

Зазначається, що представник Головного слідчого управління у Московській області Ольга Врадій повідомила виданню, що слідчі почали перевірку за фактом смерті 52-річного місцевого жителя.

"6 травня його тіло... виявлено родичами на території домоволодіння в селі Усово. Поруч з тілом чоловіка лежав пістолет Glock 19 gen 4", - повідомила Врадій, не назвавши імені загиблого.

Джерело РБК в правоохоронних органах повідомило, що вночі поліція виїжджала на виклик, пов'язаний з самогубством в підмосковному селищі Усово, де жив бізнесмен. За даними видання, Босов помер від вогнепального поранення в ніч на 6 травня.

Наразі на місці працюють слідчі, проводиться огляд, опитуються родичі, встановлюються обставини і причини події.

Дмитро Босов - найбільший акціонер і голова ради директорів групи АЛЛТЕК, яка контролює групу "Сибантрацит", світового лідера з видобутку та експорту антрациту і найбільшого в Росії виробника металургійного вугілля.

АЛЛТЕКу належить центр архітектури та дизайну Artplay. Журнал Forbes 6 травня в режимі реального часу оцінював стан Босова в $1,1 млрд, в рейтингу російських мільярдерів від Forbes 2020 року бізнесмен зайняв 86 місце.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb