В Індії зафіксували спалах коронавірусу серед поліцейських

В Індії зафіксували спалах коронавірусу серед поліцейських, які в кількості близько трьох мільйонів патрулюють міста держави з населенням у 1,3 мільярда людей

Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, сотні індійських поліцейських отримали позитивний результат на коронавірус в останні дні. При цьому близько 3 мільйонів правоохоронців стежать за дотриманням карантинних обмежень в країні.

"Близько 3 мільйонів поліцейських намагаються забезпечити, щоб переважна більшість з 1,3 мільярда людей в Індії залишалися вдома. При цьому телевізійні новини показують, як поліція б'є робітників, коли вони намагаються проїхатися міським транспортом, щоб дістатися до своїх місць проживання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Індії поліція палицями б'є порушників карантину

Влада штату Махараштра, який найбільш постраждав від коронавірусу, повідомила, що за останні тижні кількість інфікованих COVID-19 поліцейських майже подвоїлася.

Зазначимо, Індія перебуває на карантині з 25 березня. З початку пандемії країна підтвердила майже 50 000 випадків захворювання коронавірусом і близько 1694 смертельних випадків.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine