Колишній суперник Кличка тягне Джошуа битися у колоритному місці

Менеджер болгарського боксера Кубрата Пулєва запропонував британцю Ентоні Джошуа провести бій у римському амфітеатрі у хорватському місті Пула

Про це повідомляє Reuters.

За словами менеджера боксера Івайло Гоцева, якщо карантин у Великій Британії не скасують, бій між Кубратом Пулєвим та чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) може відбутися у римському амфітеатрі в Пулі.

"Наші команди взяли чотири тижні на пошуки нової локації, якщо ситуація і карантинні заходи у Британії не зміняться. Ми обговорюємо Хорватію, там є унікальна римська арена – "Пула Арена", і ми перебуваємо в активних переговорах", - сказав Гоцев.

Менеджер додав, що варіант із проведенням бою на нейтральній території виглядає оптимальним.

"Ми хочемо, щоб умови були вигідними для обох сторін. Вони не будуть боксувати в Болгарії, тому що Джошуа не погодиться. Він хотів битися вдома, але форс-мажор вніс корективи. Кубрат ж готовий битися з Джошуа у нього на задньому дворі, навіть якщо судді були б його родичами", -  запевнив Гоцев.

"Пула Арена" передовсім використовується для проведення великих концертів. У 2012 році вона прийняла два хокейних матча.

Бій між Пулєвим та Джошуа мав відбутися 20 червня на стадіоні "Тоттенгем" у Лондоні, але був відкладений на невизначений термін через пандемію коронавірусу.

39-річний болгарин є обов'язковим претендентом на титул IBF. Пулєв у 2014 році бився за звання чемпіона світу проти Володимира Кличка та програв нокаутом у п'ятому раунді.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb