Промоутер ошелешив іменем найнебезпечнішого для Ф'юрі суперника

Промоутер Тайсона Ф'юрі Боб Арум заявив, що найнебезпечнішим суперником для британського важковаговика є його співвітчизник - Даніель Дюбуа

Про це повідомляє Vringe.

За словами Арума, аби здолати чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради), суперник, щонайменше не має поступатися Ф'юрі за габаритами.

"Передовсім, цей боєць повинен бути реальним здорованем. Дрібного важковаговика ви не оберете, адже Ф'юрі просто вимотає того в клінчах. Цей здоровань повинен непогано боксувати і володіти відмінним ударом. Я не кажу про те, що він зобов'язаний бути супертехнарем, але мусить, щонайменше, вміти доносити свої удари до мети. Здогадалися, про кого я кажу? Хто той хлопець, який вміє боксувати, здоровенного зросту і з потужним ударом? Так, я кажу про Даніеля Дюбуа", - сказав Арум.

На його переконання, вже за рік Дюбуа буде готовий вчинити опір Ф'юрі.

"Думаю, приблизно за рік Дюбуа вже буде готовий вийти проти Ф'юрі. І Тайсону доведеться гарненько попрацювати. Вийде цікавий поєдинок", - впевнений Арум.

22-річний Даніель Дюбуа виграв на професійному ринзі усі свої 14 поєдинків, 13 з яких він виграв нокаутом. Зріст британця 196 см, в той час, як у Ф'юрі – 206 см.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb