Як поборотися за $ 231-мільйонний джекпот Мега Мільйонів з України

Джекпот Мега Мільйонів досяг $ 231 млн. Ви можете виграти цю неймовірну суму не покидаючи України. Наступний тираж найбільшої американської лотереї відбудеться в цю п'ятницю, 8 травня

У 2019 році 7 виграшних білетів лотереї Mega Millions принесли своїм власникам більше 2 мільярдів доларів; в лютому нинішнього року один щасливий гравець виграв джекпот в $ 202 млн. Такі щедрі призи залучають гравців з усього світу.

Безсумнівно, фанати лото з України також мріють про великі лотерейні виграші, але джекпоти місцевих лотерей тьмяніють у порівнянні з призами, що розігруються за океаном. $ 231-мільйонний джекпот Мега Мільйонів природно вабить, але ж білети на тиражі продаються тільки в США ...

Не треба засмучуватись! У вас є можливість грати в Мега Мільйониі поборотися за величезний джекпот нарівні з жителями Штатів, не покидаючи України! 

Як грати в американські лотереї з України?

Найпростішим варіантом для жителів України є сайт theLotter- провідний сервіс по доставці лотерейних білетів. Представники компанії, що знаходяться в США, купують білети від імені гравців сайту, які проживають по всьому світу. Оплата цієї послуги здійснюється за рахунок невеликої надбавки до ціни при замовленні білета. Сам білет належить гравцеві, а не компанії. Також, сервіс ніколи не бере комісійні з виграшів.

Відповімо на питання, що з'явилося у більшості з вас. Так, це дійсно працює, як ви можете переконатися, прочитавши історії двох з численних переможців на сайті - гравців з Панами і України, які виграли величезні призи, не залишаючи своєї країни.

Жінка з Панами виграла $ 30 млн в Лото Флориди

Незважаючи на пенсійний вік, Аура Д. з Панами продовжувала працювати, щоб допомогти своїм дітям. Вона почала грати на сайті theLotter всього за 2 місяці до її неймовірної перемоги - джекпоту Лото Флориди. Аура стала єдиним переможцем тиражу, що пройшов у липні 2017 року, що принесло їй приз в $ 30 млн (до вирахування податків).

Українка виграє другий приз Мега Мільйонів 

Наталія почала грати на сайті theLotterв 2015 році, і всього через два роки здійснила свою заповітну мрію стати мільйонером. Це сталося 26 вересня 2017 - їй вдалося вгадати 5 з 6 номерів, які випали в тиражі, що принесло їй другий приз в $ 1 млн. До речі, Наталія продовжила успішно грати на сайті і після своєї знаменної перемоги. В 2019 вона зірвала джекпот лото Чіспасо (Мексика). 

Мега Мільйони знову розігрують величезний джекпот

Грати в лотереї онлайн на сайті theLotter просто, надійно і безпечно. Сервіс дозволяє гравцям з усього світу брати участь в понад 45 різних лотереях, включаючи найбільші тиражі світу, такі як Мега Мільйони, Пауербол, Євро Мільйони і Евроджекпот. 

Жителі України також можуть брати участь в цих лото, які розігрують карколомні призи. Процес купівлі білета на сайті займає всього кілька хвилин. Про все інше подбають представники theLotter.

Гра в лотерею онлайн може перетворити ваші мрії в реальність. Але не тягніть занадто довго, адже приз може дістатися комусь іншому. Купуйте білет на найближчий тираж Мега Мільйонів на сайті theLotter, і, можливо, вже через кілька днів ви станете мультимільйонером.