“Слуги народу” та ОПЗЖ — це найбільша біда України, — Синютка

Медведчуківська “Опозиційна платформа – За життя” та “Слуга народу” є російською п’ятою колоною в Україні. Це й пояснює, чому вони “не можуть зрозуміти”, хто винен у трагедії 2 травня в Одесі

Про це у прямому ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” заявив нардеп від “Європейської солідарності” Олег Синютка.

“Стержень проросійської п’ятої колони в Україні – звісно, що в “Опозиційній платформі – За життя”. Ті всі медведчуки, рабіновичі, бойки та всі інші покидьки, які там зібралися – це, зрозуміло, найбільша біда не тільки українського Парламенту, а й всієї України. Але й частина “слуг народу” також приєднується до цієї російської інформаційної війни, гібридної війни. Бо вони – випадкові люди в цій країні. Вони ні по духу, ні по крові не є українцями”, – зазначив Синютка.

Разом з тим, нардеп спробував пояснити цим партіям, хто ж все таки винен в одеській трагедії.

“Те, що в Одесі 2 травня 2014 року було зупинено наступ “руского міра”, я переконаний, це була велика перемога всього українського і ще одне підтвердження тому, що Одеса має твердий український корінь. А на запитання “хто винен?” відповідь дуже проста. Винен російський агресор, який пришов на нашу землю з війною, з бажанням, окрім Криму, Донецька й Луганська, пустити свої щупальця по всій Україні. І винні російські найманці, які за російські гроші з російськими ідеями хочуть зазіхнути на нашу незалежність”, – додав Олег Синютка.