На Вінниччині у ДТП загинули троє військових

9 травня у Вінницькій області у ДТП загинули троє військовослужбовців

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

У суботу ввечері, 9 травня, в Калинівському районі Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули троє військовослужбовців, ще одна потерпіла перебуває у реанімації.

Аварія сталася близько 22:00 на дорозі між селом Нападівка та Люлинці. Автомобіль Mercedes Vito з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

"За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний житель Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з дороги й зіткнувся з деревом", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А-1119, від отриманих травм померли на місці події.

Також постраждала 20-річна пасажирка автомобіля. Вона у важкому стані госпіталізована в реанімаційне відділення Калинівської районної лікарні.

Правоохоронці відкрили справу по ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини ДТП з'ясовуються.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine