"Абсолютно хаотична катастрофа". Обама розкритикував протиепідемічну політику Трампа, - ВВС

Колишній президент Сполучених Штатів Америки, демократ Барак Обама різко засудив те, як його наступник, республіканець Дональд Трамп долає наслідки пандемії Covid-19 у країні

У приватній телефонній конференції з колишніми співробітниками своєї адміністрації, під час якої він заохочував їх долучитися до діяльності виборчого штабу Джо Байдена, американський експрезидент назвав стан справ з коронавірусом  "абсолютною хаотичною катастрофою", передає Еспресо.TV із посиланням на BBC.

"Було б погано навіть з найкращими органами влади. Але це було абсолютно хаотичною катастрофою, коли думка про те, "а що мені з того" та "до біса усіх інших", коли цей спосіб мислення функціонує в нашому уряді".

У відповідь Білий дім заявив, що "безпрецедентні" заходи, впроваджені президентом Трампом "врятували американцям життя".

Обама також виступив з осудом щодо скасування кримінальних звинувачень проти колишнього радника Трампа з національної безпеки Майкла Фліна, якого підозрювали у зв'язках з російською агентурою.

Першоджерелом поширення цих слів Обами є портал Yahoo News, який наводить відповідний уривок бесіди.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb