Зеленський не вміє та не знає, як захистити суверенітет України, - Фейгін

Президента Володимира Зеленського досі оточують непрофесіонали, які не здатні протистояти Кремлю. Також не можна виключати впливу на нього з боку російського істеблішменту, з яким він не один рік співпрацював як шоумен та кінопродюсер

Про це московський правозахисник та опозиціонер Марк Фейгін заявив в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, яка 9 травня 2020 року вийшла на Еспресо.TV.

"Я не ставлю під сумнів прагнення Зеленського відстоювати український суверенітет. Але я бачу, що він не вміє і не знає, як це робити. Ось це я бачу. Тому що рік потому Зеленський оточений непрофесіоналами. Ті, хто займається питаннями перемовин, війни, миру тощо, ці люди часто дуже є випадковими. Наприклад, Сивохо", - пояснив він.

Читайте також: Микола Княжицький. Рік Зеленського: чи можна сподіватися на особу без цінностей, команди та відповідальності?

За словами Фейгіна, в умовах війни з таким противником як Росія рівень професіоналізму помічників українського президента має бути дуже високим.

"Це не політика з Америкою або зі Швейцарією, це політика з Кремлем. Ось з тим Кремлем, який ми знаємо, з бункером Путіна і з його вічною політикою брехонь. Щоб з брехунами працювати потрібно мати інші здібності, інші знання і інший background", - підкреслив експерт.

Тоді як background глави держави щодо Росії досить суперечливий, зазначив Фейгін, і такий що породжує серйозні сумніви.

"З приводу зв'язків Зеленського з російським істеблішментом, а вони у нього є. Адже він дуже довго був пов'язаний і бізнесом і особистими, дружніми відносинами з російською владою, з російським шоубізнесом, з російським бізнесом. Він кінобізнесом займався", - нагадав оппозіцонер .

 

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb