На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим тиші, троє військових травмовані, один - поранений

Станом на 07:00 ранку, 11 травня, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок обстрілів один військовослужбовець ООС отримав поранення, троє - бойове травмування

Про це йдеться в інформаційному зведенні про становище в зоні проведення Операції Об'єднаних сил станом на 07:00 ранку, 11 травня, передає Еспресо.TV.

"За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні. 

По українських військовослужбовцях поблизу Авдіївки окупанти п’ять разів відкривали вогонь. Загалом випустивши 41 міну з мінометів 120 та 82 калібрів та застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Неподалік населеного пункту Старогнатівка - двічі вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти.

Здійснено п’ять обстрілів по українських захисниках поблизу Оріхового із заборонених Мінськими угодами озброєнь - 25 артилерійських снарядів калібру 122 мм  та 54 міни 120 і 82 калібрів, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

Позиції ООС поруч з Новотошківським окупанти обстріляли тричі – з артилерійських систем калібру 122 мм, а також 120 мм та 82 мм мінометів.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, троє – бойове травмування.


 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb