Представники влади йдуть на спільні проєкти з депутатами, які підтримують дружні стосунки з керівництвом РФ, - Маломуж

Генерал армії, екскерівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, заявив, що представники влади йдуть на спільні політичні та економічні проєкти з депутатами, які підтримують політику Росії і дружні стосунки з керівництвом РФ

Про це він заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденко" на Еспресо.TV.

Маломуж зазначив, що представники влади, як правило не реагують на ведення інформаційної війни проти України, адже йдуть на спільні проєкти з депутатами, які підтримують дружні стосунки з керівництвом РФ.

"У цей момент керівна ланка наших очільників, президентська та урядова, і у першу чергу правоохоронна і СБУ, як правило не реагує, щоб не створювати проблеми. Тому що вони по багатьох позиціях ідуть на спільні проєкти,  політичні проєкти, економічні. І ми бачимо, у ВР по ряду визначальних проєктів підтримка була і від Опозиційного блоку, і від окремих політиків, які підтримують дуже потужну політику Росії і дружні стосунки з керівництвом РФ", - зазначив Маломуж.

Екскерівник Служби зовнішньої розвідки зауважив, що влада повинна захищати державу й інформаційний простір.

"Я вважаю, у першу чергу провина лежить на центральній владі, тому що вона повинна захищати і державу, й інформаційний простір, реагувати на всі антиукраїнські випади, які робляться, або формується позиція стосовно України", - наголосив Маломуж.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb