Промоутер пригадав, як Чісора принизив Кличка та застеріг Усика

Промоутер Дерека Чісори Девід Хей похвалив британського боксера за бій з Віталієм Кличком та заявив, що на Олександра Усика чекають проблеми

Про це повідомляє Vringe.

За словами Хея, з 2012 року, коли Чісора зустрічався з Кличком-старшим, він став набагато сильнішим та дисциплінованішим, тому дасть серйозний бій Олександру Усику, для якого цей поєдинок стане другим у надважкій вазі.

"Той бій проти Кличка Дерек провів чудово. Він дуже агресивно тиснув на Віталія, той викидав удари, але за всі 12 раундів так жодного разу і не вразив Чісору. Бій вів Дерек. Так, він програв, але заслужив на повагу. Зараз Чісора вже не той, яким був раніше. Він набагато більш підтягнутий, дисциплінований. Тоді він був бешкетником, дозволяв собі все, що спаде на думку. Він не вів життя боксера-професіонала, просто був жорстким дядьком. Тоді у нього набагато краще виходило плюватися і ліпити ляпаси", - сказав Хей.

36-річний Дерек Чісора провів серед професіоналів 40 боїв, здобув 31 перемогу та зазнав 9 поразок. Зокрема, у 2012 році Чісору за очками переміг українець Віталій Кличко. Тоді британець запам'ятався скандальною поведінкою. Під час дуелі поглядів він дав Віталієві Кличку ляпаса, а перед боєм плюнув у обличчя Володимиру Кличку.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb