У Росії футболіста оштрафували на 1,4 млн за критику Путіна

Російський футбольний клуб "Крилья Совєтов" оштрафував голкіпера Євгена Фролова на 1,4 млн рублів через критику на адресу президента РФ Володимира Путіна

Про це блогер Євген Савін повідомив у Instagram.

Євген Фролов в інтерв'ю назвав заяви Путіна під час пандемії коронавірусу балаканиною, за що отримав штраф у розмірі $19 тис..

"Взяти Америку, Європу - у багатьох країнах допомагають своїм громадянам, допомагають бізнесу. У нас в Росії нічого цього немає. Те, що говорить президент по телевізору - це все марнослів'я. Реальних справ ніяких немає. Коли президент Росії, національний лідер каже - зробити так-то, а по факту нічого не роблять, він або не лідер, або його не поважають. Хочеться відкрити людям очі: все, що нам говорять по ТБ - зло. І в реальному житті все по-іншому", - сказав Фролов.

Футбольний блогер Євген Савін розкритикував такі дії самарського футбольного клубу

"Ви Фролова покарали на 1,4 млн рублів за правду (позорище, яке вам нав'язали з Кремля), після того як отримали прочухана. А кого і наскільки покараєте, якщо клуб з такою армією вболівальників, містом, традиціями, стадіоном відправиться в ФНЛ?" - написав Савін.