В Мінінфраструктури планують ймовірно через 10 днів відновити роботу громадського транспорту

У Міністерстві інфраструктури України працюють над тим, щоб після 22 травня пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ході зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками 12 травня, передає пресслужба Мінінфраструктури.

Зазначається, роботу транспорту можуть відновити за умови обов'язкового дотримання всіх протиепідемічних заходів - маскового режиму, належної дезінфекції, обмеження кількості пасажирів і місць для сидіння.

"Працюємо зараз над тим, щоб за 10 днів пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі - з обов’язковим дотриманням маскового режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць", - зазначив Криклій.

Криклій повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури України вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. 

"Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я ми обговорюємо і опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту”, - підкреслив очільник Мінінфраструктури.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb