Бразильський ексфутболіст "Динамо" заявив, що пишається українцями, які постали на захист своєї країни

Колишній захисник "Динамо" бразилець Данілу Сілва заявив, що пишається українцями, які постали на захист своєї країни від російської агресії

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Сілва розповів, що добре пам'ятає, як розпочалася війна між Україною та Росією.

"Я пам'ятаю, як все починалося. За себе я не боявся, але я щиро переживав за країну і пишався українцями, які постали на захист своєї батьківщини. Дуже багато людей загинуло, а за час революції їх кількість обчислювалася сотнями, і від цього на душі було дуже сумно", - згадує футболіст.

Данілу Сілва зізнався, що у його будинку в Лос-Анджелесі прапор України висить поруч з бразильським, а сам він відчуває себе наполовину українцем.

"Прапор України висить у моєму будинку в Лос-Анджелесі поруч з бразильським. Також на почесному місці у мене лежить і вишиванка. А ось футболку з гербом України - тризубом - я часто одягаю, коли виїжджаю в місто або на тренування. Я як і раніше наполовину українець. Я часто згадую час, проведений в Києві, люблю їсти борщ, який навчилася готувати моя дружина. А мої діти, граючи в футбол у дворі і вибираючи команди, називають не "Сан-Паулу" або "Корінтіанс", а "Динамо" та збірну України", - сказав Сілва.

33-річний Данілу Сілва грав за "Динамо" з 2010 до 2017 року. Зараз бразилець виступає у США за "Лос-Анджелес".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb