Британський чемпіон зробив несподіваний прогноз на бій Ф'юрі – Джошуа

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью заявив, що у поєдинку найсильніших британських важковаговиків Ентоні Джошуа переможе Тайсона Ф'юрі

Про це повідомляє Boxingnews24.

За словами Тоні Беллью, який був чемпіоном світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг) та завершив кар'єру після поразки від Олександра Усика у 2018 році, зараз найкращим важковаговиком світу є Тайсон Ф'юрі. Водночас він заявив, що у поєдинку проти іншого британця – Ентоні Джошуа – він зазнає поразки.

"Поставлю Тайсона Ф'юрі на перше місце серед важковаговиків, але, думаю, що Ентоні Джошуа переможе його. Стилі роблять бої, а я вважаю, що стиль Джошуа незручний для Ф'юрі. Тайсон не зможе стримати удари Ентоні", - переконаний Беллью.

Британець підкреслив, що Тайсона Ф'юрі вдалося відправити у нокдаун навіть Деонтею Вайлдеру, а Ентоні Джошуа набагато різноманітніший боксер, ніж американець.

"Джошуа - безжалісний, вибуховий і динамічний. Ентоні дуже хороший в технічному плані, він набагато більш різноманітний боксер, ніж Деонтей Вайлдер. Якщо Вайлдеру вдалося звалити Ф'юрі з ніг, то, повірте, Джошуа не дозволить Тайсону піти від свого хука", - сказав Беллью. .

Джошуа володіє титулами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Ф'юрі є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Очікується, що об'єднавчий бій британців за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться у 2021 році.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb