Переможець Ліги чемпіонів вирішив повернутися у футбол в 38 років

Переможець Ліги чемпіонів-2005 у складі англійського "Ліверпуля" француз Джібріль Сіссе оголосив, що відновить кар'єру в 38 років

Про це повідомляє L'Equipe.

За словами Сіссе, він має намір відновити ігрову кар'єру, щоб подолати позначку в 100 голів в чемпіонаті Франції.

"Спочатку це був майже жарт, але потроху це дійсно стало бажанням. Я завжди говорив, що подолання позначки в 100 забитих м'ячів було для мене чимось дуже важливим. Мені не вистачає чотирьох голів. Якщо цього не відбудеться, то принаймні я хоча б спробував. Ця думка не дасть мені спокою, якщо я так і не спробую. Ви повинні розглядати мене як вправного запасного, а не як елемент, який може служити усі 90 хвилин. Я не можу брехати самому собі, але я все ще можу приносити користь", - сказав Сіссе.

Джібріль Сіссе виступав за "Осер", "Ліверпуль", "Марсель", "Сандерленд", "Панатінаїкос", "Лаціо", "Куїнз Парк Рейнджерс", та "Кубань". У складі збірної Франції став володарем Кубка конфедерацій-2003. У 2005 році разом з "Ліверпулем" виграв Лігу чемпіонів.

Загалом в чемпіонаті Франції Сіссе зіграв 209 матчів, в яких забив 96 м'ячів і віддав 12 результативних передач. У 2018 році він завершив ігрову кар'єру.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb