"Виглядає як фейк", - адвокат Стерненка про підозру в хуліганстві від СБУ нападникам на активіста

Адвокат Сергія Стерненка Віталій Коломієць вважає підозру у вчиненні хуліганства від СБУ фейком або способом "відмазати" нападників

Про це адвокат Коломієць написав у Facebook.

"Виглядає на фейк від СБУ або спробу відмазати нападників на Сергія. Бо якби дійсно були підозри, а не лише папір, то мала б бути постанова про закриття провадження по Кузнецову згідно ст. 284 КПК у зв'язку зі смертю , а по Ісайкулу постанова про оголошення в розшук. Ну і якщо вже Кузнецову (той, що помер) "оголосили" підозру, то чи не пробувало СБУ його затримати?" - відзначив адвокат.

Читайте також: Третій напад на активіста Стерненка: у справі оголосили підозру двом фігурантам, один із яких уже мертвий, - ЗМІ

"А взагалі яке ще хуліганство? Двоє за гроші включилися в серію нападів на Сергія, а слідство вважає, що вони це зробили з мотивів "явної неповаги до суспільства"?" - додав Коломієць.

Нагадаємо, у прес-службі СБУ, офіційно підтвердили оголошення підозр. Дії підозрюваних кваліфіковані як хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb