Нацполіція влаштувала комплексну перевірку Маріуполя

Донецькі правоохоронці провели комплексну перевірку Лівобережного району Маріуполя

Про це із посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил передає Еспресо.TV.

"160 правоохоронців Головного управління Національної поліції в Донецькій області, підрозділів зі складу ОС, працівників патрульної поліції, і військовослужбовців Нацгвардії України були задіяні для проведення спецзаходів", - йдеться в повідомленні.

За підсумками проведених дій поліцейські перевірили майже 1200 людей і більше 500 транспортних заcобів.

Під час спецзаходів були затримані чотири громадянина, які знаходилися у розшуку за скоєння майнових злочинів та в сфері незаконного наркообігу. Також в ході відпрацювання поліцейські викрили п’ять зловмисників, які при собі мали наркотики. Так, 22-річний маріуполець зберігав канабіс та наркоречовину блакитного кольору, наводить подробиці відділ комунікації поліції Донеччини.

В ході перевірки власників зброї поліцейські склали 9адмінпротоколів та вилучили 11 одиниць мисливської зброї, що зберігалася незаконно.

Крім того, правоохоронці склали 19 матеріалів за порушення адміністративного законодавства, п’ять з них – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Також викрито мігранта, 37-річного громадянина Узбекистану, який незаконно працював на території України, розкрита крадіжка та виявлено викрадений телефон.

"Спецзаходи триватимуть й надалі", - наголосили у Нацполіції.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb