Скандал із харчовим конкурсом для Інтерсіті: Укрзалізниця відсторонила керівництво філії УЗШК

Укрзалізниця проведе перевірку конкурсу з відбору постачальника харчування для швидкісних поїздів, який був організований філією “Української залізничної швидкісної компанії”

Про це повідомив в.о. голови правління компанії Іван Юрик.

Зазначається, що керівництво філії “Українська залізнична швидкісна компанія” не забезпечило прозорість відбору контрагента, тому відсторонено від виконання службових обов’язків.

“Щодо попередніх відборів проводиться службова перевірка департаментом безпеки. Але вже зрозуміло, що вони були організовані неналежним чином. При проведені аукціону ми врахуємо ті недоліки, які на сьогоднішній день стали очевидними. Адже окрім максимізації доходу для Укрзалізниці, нам важливо забезпечити належний рівень сервісу пасажирам. Особисто проконтролюю щоб конкурс проводився у відповідності до чинного законодавства та максимально публічно”, — заявив Юрик.

За його словами, Укрзалізниця має обрати надійного і якісного постачальника зазначених послуг. “У результаті Укрзалізниця отримає найвигідніші умови співпраці, а наші клієнти - пасажири якісну продукцію та високий рівень сервісу”, - резюмував Іван Юрик.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb