Уряд створив держпідприємство для керування КПВВ на Донбасі, - Резніков

МінТОТ створило держпідприємство "Реінтеграція та відновлення" для управління контрольними пунктами в'їзду-виїзду на Донбасі і адміністративному кордоні з Кримом

Про це заявив віце-прем'єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що міністерство реінтеграції вже зареєструвало це підприємство.

"І перше завдання цього держпідприємства - наші контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ), які всі розрізнені з точки зору балансоутримувача, зібрати в одному місці для ефективного управління", - поянив Рєзніков.

Віцепрем'єр уточнив, що міністерство буде займатися питаннями освіти, охорони здоров'я, інфраструктури та соціальної політики щодо постраждалих територій.

Читайте також: Окупанти готують провокації щонайменше на двох КПВВ, - Мінреінтеграції

"Але разом з цим завдання, в тому числі, - відновити території Донецької і Луганської областей, які підконтрольні сьогодні Україні і постраждали. А після того, як Україна вийде на кордони з Російською Федерацією, всю територію, яка розграбована і сьогодні тимчасово окупована, - частина Донецької і Луганської областей і Крим", - додав віце-прем'єр.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb