Власником ТОВ "Фокус Медіа" став Олександр Борщевич, видання ФOКУС очолив Олексій Газубей

Власником ТОВ "Фокус Медіа" (журнал ФОКУС та сайт focus.ua) став бізнесмен Олександр Борщевич. Від 2016 року компанією володів Анатолий Євтухов (Business Radio Group)

Відбулися зміни і у складі редколегії. Головним редактором ФОКУСУ  став Олексій Газубей, раніше він очолював сайт  focus.ua.

"Перед нами стоїть завдання нарощувати впливовість та цитованість видання. Досягти цього ми плануємо шляхом актуалізації контенту, концентрації зусиль на гарячих та важливих у житті країни темах, не втрачаючи прі цьому притаманної ФОКУСУ аналітічної подачі. Ми вдячні попередньому головреду Євгену Гордейчику за той вагомий вклад, що він вніс у розвиток бренду, та бажаємо йому подальшого творчого прогресу", - говорить директор "Фокус Медіа" Вікторія Калкатіна.

"Інформаційне наповнення журналу почне змінуватися. Перш за все ми приділятимемо більше уваги проблемам, які щоденно хвілюють українців. На сьогодні країна знаходиться в зоні постійних змін, це стосується як ситуації з епідемією, так і постійно змінюваних векторів реформ: від пенсійної до земельної, від проблем діджиталізації і витоків баз даних до нових підходів у взаємодії бізнесу та влади. Ми прагнемо допомогти нашим читачам розібратися у тому, що відбувається", - повідомив головний редактор Олексій Газубей. 

Наступний номер журналу, випуск якого був призупинений через карантин, заплановано на 4 червня. Олександр Борщевич найближчим часом дасть розгорнуте інтерв'ю одному з профільних видань, в якому детально розповість про плани з розвитку проекту. 

ФОКУС — загально-національний суспільно-політичний тижневик та інтернет-портал. Журнал видається из 2006 року та входить до трійки найбільш популярних брендів ділової преси України. Видання відоме своїми рейтингами: 

   "100 найвпливовіших українців", "100 найбагатших українців", "100  найвпливовіших жінок України" та іншими.  
Онлайн-версія видання - сайт focus.ua - демонструє стабільний ріст аудиторії: за останні 12 місяців сайт відвідали 15 млн. унікальних користувачів.