На Донбасі українські військові знищили одного окупанта

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, 18 травня наші воїни знищили одного російського окупанта.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Богданівки противник застосував міномети та великокаліберні кулемети. Неподалік Тарамчука, Красногорівки та Широкиного ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поруч з Новотошківським збройні формування РФ використовували міномети та гранатомети. По околицях Новолуганського та тричі біля Луганського російські найманці відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Поруч з Південним окупанти застосовували підствольні гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, а неподалік Новоолександрівки – автоматичні гранатомети.

Від початку поточної доби російські збройні формування біля Оріхового відкривали вогонь з мінометів. Захисників Новотошківського ворог також обстріляв з мінометів. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb