Олігархи не можуть натиснути на мене, щоб поставити ту чи іншу людину, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не є лобістом інтересів олігархів

Про це Зеленський заявив під час пресконференції присвяченій року перебування на посаді президента України, повідомляє Еспресо.TV.

"Я не є лобістом їхніх інтересів. Вони не можуть натиснути на мене, щоб поставити ту чи іншу людину на посаду. Мені здається, вони навіть не хочуть, чи бояться, чи розуміють, що немає сенсу мені це пропонувати. Десь воно пролазить іноді. Тому коли мене запитують, чому ми когось звільняємо, іноді з таких причин. Не тільки поповнення бюджету, іноді знаємо від кого", - сказав Зеленський.

Водночас, президент назвав речі, про які він готовий домовлятися з олігархами.

"Зі мною можна домовитися тільки про дуже важливі речі. Донбас, давайте вкладати гроші в території, Луганської та Донецької області, які не окуповані, щоб показати окупованим територіям, як повинна виглядати країна. Я з ними говорю і вони готові вкладати свої гроші. Я готовий з бізнесом та олігархами говорити – давай будувати лікарні. Мені нічого не треба. Що я можу для них за це зробити – тільки рівні правила. Все. Більше нічого. Я хочу щоб вони жили, працювали за законом", - зазначив Зеленський.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb