Я не повинен про свою приватну поїздку попереджати, - Зеленський про візит до Оману

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його візит до Оману мав приватний характер, проте він скористався ним для зустрічей з офіційними особами країни

Про це Зеленський заявив під час пресконференції, присвяченій першому року перебування на посаді президента України, повідомляє Еспресо.TV.

За словами Володимира Зеленського у січні 2020 року він здійснив приватний візит до Оману.

"Що за таємна поїздка у Оман? Це була моя приватна поїздка. У мене є сім'я. Жива сім'я, живі діти, які полетіли в Оман просто на відпочинок. Вони мали цю можливість і мають усі права на це", - сказав Зеленський.

Він додав, що скористався нагодою для зустрічей з офіційними особами Оману.

"Ми розуміли, що у мене можуть бути тільки приватні зустрічі. Я розумів, що я, як порядна і гідна людина не буду використовувати державний літак, щоб полетіти навіть на зустріч з тією людиною, яка сьогодні керує Оманом", - заначив Зеленський.

За його словами, за перебування у Омані заплатила його родина.

"Я полетів до своєї сім'ї. Моя сім'я проплатила номер у готелі, я прилетів і був там три доби. Потім, на жаль, була трагедія, і я повернувся в Україну наскільки зміг швидко, ми почали займатися іранською трагедією. В мене були зустрічі заради України, моя сім'я оплатила готель, я маю право полетіти не інкогніто, а по квитку, в якому написано Володимир Зеленський. І про що ви кажете, що ніхто не знав - та ніхто не цікавився. Полетіла людина на два-три дні. Я не повинен, мені здається, про свою приватну поїздку попереджати. Я не брав із собою офіс, своїх помічників, міністра закордонних справ", - додав Зеленський.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb