Єдиний тютюновий дистрибутор на ринках південної Європи дозволяє державі повністю контролювати ринок

Роботу компанії схвалюють в Єврокомісії, передає "Новое время"

У Єврокомісії, пише видання, також відзначають, що монодистриб'юція не є проблемою для тютюнового ринку. Ніяких обмежень в країнах Південної Європи на доставку товарів не існує - цей ринок відкритий для інших гравців. Але виробники віддають перевагу монодистриб'юції. "Уряд Франції де-факто попросив компанію Logista консолідувати ринок з метою спрощення контролю над дистрибуцією тютюнових виробів2, - розповідає один з клієнтів Logista у Франції.
 
Logista надає і додаткові послуги - компанія консолідує акциз роздрібних точок і передає його в Міністерство фінансів Франції і Міністерство фінансів Італії. Як правило, податок сплачується виробниками та/або імпортерами, але у Франції та Італії діє "відстрочка" зі сплати акцизу - податок в бюджет. 

Нагадаємо, що компанія Logista на європейському ринку з 1999 року. Компанія успішно працює як в Південній Європі, так і в Японії, Швеції, Угорщини та ін. Logista не тільки займається поставками тютюнових виробів в більш ніж 300 тис. торгових точок в Італії, Франції, Іспанії, Португалії та Польщі, а й займається адмініструванням податків.