Британський чемпіон попередив про сумні наслідки повернення Тайсона та Холіфілда у бокс

Колишній чемпіон світу Девід Хей заявив, що нокаут у поєдинку між ветеранами боксу Майком Тайсоном та Евандером Холіфілдом може мати непередбачувані наслідки

Про це повідомляє talkSPORT.

За його словами, нокаут в потенційному поєдинку між 53-річним Тайсоном та 57-річним Холіфілдом виглядає найгіршим варіантом розвитку подій.

"Яким може бути найгірший варіант розвитку подій? Хтось може опинитися в нокауті. Але вони в будь-якому випадку витратили на цю справу все своє життя. Тайсон і Холіфілд народилися бійцями, заради цього вони тут", - сказав Хей.

Водночас, колишній чемпіон світу в першій важкій (до 90,7 кг) та надважкій вазі заявив, що йому буде цікаво спостерігати за третім поєдинком славетних боксерів.

"Кумедно спостерігати, як спортсмени на кшталт Тайсона і Холіфілда говорять про великий камбек. Я повністю підтримую бійців старої школи, якщо мова йде про поєдинок 50-річного бійця проти його ровесника. Тайсон і Холіфілд провели два чудових боя. В обох випадках переміг Евандер. Я очікую, що ми знову побачимо аналогічний результат. Якщо вони хочуть це зробити та розважити публіку під час карантину, давайте дозволимо їм", - закликав Хей.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb