"Міна була закладена саме на нього", - Чорновол розповіла про загиблого на Луганщині комбата Губанова

За словами Чорновол, командир поліцейського батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов патрулював лінію зіткнення на Луганщині надто добре, що й стало причиною його вбивства бойовиками

Про це екснардеп та журналістка Тетяна Чорновол розповіла у Facebook.

"Велика втрата на фронті - загинув комбат "Луганськ 1" Сергій Губанов. Міна була закладена саме на нього... Наша "повзуча капітуляція" доповзла до того, що на контрольованій нами території ворог полює за нашими найкращими комбатами..." - написала Чорновол.

Вона зазначила, що Сергій Губанов був родом з Луганська.

"Він був унікальний командир. Поліцейське патрулювання "нульовки" Луганщини, здійснював його батальон "Луганськ-1". Тому лінія фронту на Луганщині в кілька разів впорядкованіша, надійніша, і не така дірява, ніж на Донеччині. Останній рік "Луганськ 1" мав обов"язки патрулювати і так звані "зони розведення" в Станиці-Луганській та Золотому, тому це тільки завдяки професіоналізму Сергія та його команди " розмив лінії фронту не став катастрофою. Тому розумієте, як за ним полювали вороги, він у них був кісткою в горлі", - розповіла Чорновол.

Чорновол відзначила, що за час війни Губанов встигнув побувати у полоні "на підвалі", а також, що його батьки в Луганську відмовились від сина за проукраїнську позицію.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb