Суперник вимагає від Джошуа битися або звільнити титул

Болгарський боксер Кубрат Пулєв закликав чемпіона світу в надважкій вазі британця Ентоні Джошуа провести бій або звільнити титул IBF

Про це повідомляє Boxingscene.

За словами Кубрата Пулєва, він не має наміру йти на поступки чемпіону світу IBF (Міжнародної боксерської федерації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації) Ентоні Джошуа, який прагне провести об'єднавчий бій з володарем титулу WBC (Всесвітньої боксерської ради) Тайсоном Ф'юрі.

"Я не приймаю варіант зі скасуванням нашого бою. Я вже одного разу відійшов в сторону, щоб дозволити Джошуа провести реванш з Енді Руїсом. Це було проти правил IBF, але я пішов на компроміс. Я не можу зрозуміти, чому ми відкладаємо бій замість того, щоб призначити дату і місце. Джошуа намагається зустрітися з іншим суперником. Так не повинен поводитися справжній чемпіон. Тут є лише два варіанти: або ви б'єтеся зі мною, або звільняє титул", - сказав Пулєв.

Поєдинок Пулєва проти Джошуа був призначений на 20 червня, але через пандемію коронавірусу був перенесений на невизначений термін.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb