Лещенко дозволив публікацію інтерв'ю "Бабелю", яке раніше забороняв оприлюднювати

Колишній депутат і журналіст, а нині член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко назвав текст свого інтерв’ю, який він отримав від редакції видання "Бабель", "нарізкою коротких реплік", але він не проти його публікації

Про це він написав y Facebook.

Своє прохання погодити текст перед публікацією він пояснив тим, що він є членом  наглядової ради "Укрзалізниці"

Він підтвердив, що розмова із журналістом тривала 2,5 години. 

"На жаль, надісланий варіант виявився просто нарізкою коротких реплік. Я попросив редакцію надати мені розшифровку моїх відповідей, щоб я міг додати моменти, які вважаю принциповими для себе", – запевнив Лещенко.

Він розказав, що спілкувався з "Бабелем" щодо погодження інтерв’ю 21 травня зранку, однак до спільної думки дійти не вдалося.

"Я розраховував продовжити спілкування з журналістами сьогодні вранці, але замість цього редакція опублікувала свій матеріал", - додав він.

Лещенко вважає ту версію інтерв’ю, яку редакція надіслала на погодження, такою, що "страждає на істотне скорочення відповідей та урізання серйозних тем": "Їх небажання давати більш повні відповіді призводять лише до того, що суспільство не бачить цілісної картини - як у політиці, так і в "Укрзалізниці" .Я не проти, якщо сайт опублікує цю версію, яку вони мені прислали на узгодження - ви переконаєтеся, що журналісти спробували зробити сенсацію на рівному місці."