На одеській трасі під Жашковом сталася потрійна ДТП, четверо загиблих

22 травня на одеській трасі під Жашковом Черкаської області сталася потрійна ДТП, четверо загиблих, ще четверо травмовано

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"У Жашківському районі на 150 км автомобільної дороги М 05 Київ - Одеса зіштовхнулись три легкових автомобілі. У результаті ДТП четверо осіб загинули на місці пригоди та ще чотири осіб з травмами середнього ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарень", - йдеться в повідомленні.

Чотири рятувальники змушені були діставати тіла загиблих з понівечених автівок спецтехнкою.

Детальніше про трагічну подію інформують у КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР": аварія сталася неподалік села Марійка, що на Жашківщині. На 152-му кілометрі траси Київ-Одеса у смертельному лобовому зіткненні зійшлися Toyota Land Cruiser та ВАЗ-21011. На момент аварії в в автомобілі ВАЗ перебувало шестеро осіб.

Внаслідок удару в автомобілі ВАЗ на місці загинули 6-річний хлопчик, двоє чоловіків 30-38-ми років та жінка такого ж віку. З безперервним моніторингом важливих функцій організму бригада екстренки доправила до реанімаційного відділення Жашківської ЦРЛ 4-річну дівчинку без свідомості. Також ще одна бригада транспортувала жінку 30-35 років до Уманської ЦРЛ. Жінка перебуває у вкрай важкому стані.

З позашляховика до Жашківської ЦРЛ фахівці екстренки доправили 4-річну дівчинку та 11-річного хлопчика зі струсом головного мозку, забоями та гематомами.

Світлини - КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР":

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb