В дорожній аварії поблизу Жашкова загинуло 4 людини, серед них дитина, ще 6 травмувалися

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Жашківському районі (Черкаська область) загинули чотири людини, зокрема дитина, ще шість травмувалися, з них троє дітей

Про це із посиланням на пресслужбу Державної служби з надзвичайних ситуацій передає Еспресо.TV.

"22 травня в ДСНС надійшла інформація, що в Жашківському районі на 154 км автомобільної дороги М 05 Київ - Одеса в результаті зіткнення трьох автомобілів загинули 4 людини, з них 1 дитина (2014 року народження) і 6 травмовані, з них 3 дітей (2014 і 2016 років народження), яких госпіталізовано до лікарні з різними ступенями тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Для деблокування загиблих від ДСНС залучалося чотири людини особового складу і одна одиниця техніки.

Читайте такожУкраїнці тисячами вбивають один одного в аваріях на дорогах. Чому так відбувається

Як уточнює сектор комунікації поліції Черкаської області, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ранком п'ятниці,  22 травня, на трасі "Київ - Одеса" біля села Марійка Жашківського району відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Водію автомобіля Toyota Land Cruiser оголошено про пфдозру та затримано в порядку статті  208 КПК України.

Близько 10:00 до Національної поліції надійшло повідомлення про те, що на 154 км автошляху М 05 "Київ - Одеса", біля села Марійка Жашківського району Черкаської області сталася  дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів: "ВАЗ 21114", Toyota Land Cruiser та Mercedes Vario. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажири автомобіля "ВАЗ 21114", серед яких одна малолітня дитина, загинули на місці події. Ще  четверо постраждалих серед яких двоє дітей, госпіталізовані до лікарні. 

Слідчі дії по кримінальному провадженню тривають, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb