"Щоб вони здохли, ці песики". Мер Алушти проти відпочивальників з тваринами

Голова окупаційної адміністрації міста Алушта Галина Огнєва під час наради з питань запобігання поширенню Covid-19 висловилася з приводу людей, які приїздять відпочивати з домашніми улюбленцями

Запис її слів викладено в мережу, передає Еспресо.TV.

"Щоб вони здохли, ці песики", - сказала вона, відсунувши мікрофон, й поіміхнулася. Але її слова все одно потрапили у запис.

Після того як почався скандал й стали лунати вимоги щодо її відставки, Огнєва вибачилася й заявила, що її нібито невірно зрозуміли.

"Я абсолютно не мала на увазі нічого поганого, у мене в самої дві собаки вдома. Я приношу свої вибачення, якщо я десь висловила думку не зовсім правильно", - наводить її слова підконтрольна загарбникам агенція "Кримінформ".

Довідка

Згідно з відкритими даними, Огнєва Галина Іванівна народилася 25 серпня 1960 року в смт. Липова Долина Липоводолинського району Сумської обл.

У 1983 році переїхала до Алушти. Пройшла шлях від вчителя школи до начальника управління освіти Алуштинської міської ради.

Має вищу освіту. Закінчила Сімферопольський державний університет за спеціальністю "викладач російської мови та літератури".

У 2010 році Огнєвій присвоєно звання "Заслужений працівник освіти АРК".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb