Синоптик Наталка Діденко розповіла, коли в Україні чекати на потепління

За прогнозом синоптика Наталки Діденко на потепління в Україні варто чекати лише на початку червня

Про це синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко написала у facebook.

"З такою найближчою синоптичною ситуацією пора вже синоптику тікати в еміграцію, але оскільки - карантин і далеко не втечеш, то доведеться закидати торбинку за плечі, брати хлібину, цибулину, сир `брі`, бо я без нього ніяк, сало, сухарики, цукерки, чебрецевий чай у термос, парочку любимих книжок, перуку, маску, кота Апельмона - і в якусь покинуту хату на високогір`ї Карпат. Поки не потепліє і не прийде стійкий стабільний довготривалий антициклон", - написала Наталка Діденко.

Бо, коли не було дощів, чого я лишень не наслухалася.

За її словами, понеділок, 25 травня, в Україні буде вологим. Атмосферний фронт, який вже зараз порядкує на Заході України, протягом доби пошириться східніше, тому в більшості областей 25-го травня очікуються дощі.

Східна частина та Південь чергуватимуть невеликі опади із сонцем. Вітер буде з півночі, на Сході України - з південного сходу, невеликий, максимум помірний.

Найближчої ночі, хоча й не аж так тепло, проте заморозки нарешті малоймовірні! +6...+12 градусів.

Завтра вдень передбачається +14...+17 градусів, осередок холоду - над Київщиною та Карпатами +9...+12 градусів, на Сході та на Дніпропетровщині буде найтепліше, +15...+20 градусів. Карта 2.

У Києві завтра вночі до +8 градусів, але вдень лише близько +12 градусів.

"Невелике потепління можна очікувати із середи, але то таке потепління, як я приблизно подамся в еміграцію. Якщо серйозно, відчутніше тепло прийде в Україну з 1-го по 7-ме червня", - додала Наталка Діденко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb