Карантин: уряд представить програму підтримки економіки

Кабінет міністрів на засіданні у середу, 27 травня, представить програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19

Про це повідомив прем'єрміністр України Денис Шмигаль у Тelegram.

"На завтрашньому засіданні уряду ми представимо програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19. До формування програми ми підійшли комплексно та створювали її в чотири етапи. Адже це той випадок, коли нам потрібна якісна "дорожня карта", - повідомив прем'єр.

Шмигаль зазначив, що на першому етапі уряд провів ретельний збір інформації, за результатами чого був сформований ідейний каркас програми. Далі урядовці систематизували та провели аналіз, кожна робоча група з провідних фахівців напрацювала список ініціатив.

На заключному етапі ініціативи відбирали на відповідність Конституції, нормам міжнародного права, принципам чесної конкуренції та іншим важливим засадам.

"Стратегія, яку ми презентуємо, містить комплексну відповідь на всі аспекти кризових явищ, які відбуваються в нашій країні. Результат цієї роботи буде допрацьований експертним середовищем та поданий у Верховну Раду для подальшої роботи", - додав Шмигаль.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb