Якби вибори до Київради відбулися у травні, то перше місце зайняла б "Європейська солідарність", - опитування

Якби найближчим часом відбулися вибори до Київради, то 20,8% українців підтримали б партію "Європейська Солідарність"

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічним центром "Socis" протягом 8 – 20 травня 2020 року.

Якби найближчим часом відбулися вибори до Київради, то то 20,8% українців підтримали б партію "Європейська Солідарність"(серед тих, хто визначився).

Партію "Слуга Народу" підтримали б 18,2%. Партію "Удар" Віталія Кличка - 13,3. "Батківщину" підтримали б 9%, а ОПЗЖ - 8,8%. За партію "Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі" проголосували б 5,1% українців. У свою чергу партія Шарія отримала б пітримку від 4,4%.Партія "Голос" - 4,2%,  а партія ВО"Свобода" - 3%. За партію "Сила і честь" проголосували б 2,4%. Партія Гройсмана та партія-об'єднання "Самопомiч"отримали б по 2,2%. Партія "Громадянська позицiя" отримала б 2,1% голосів. Радикальна партія Олега Ляшка - 1%. За інші партії б проголосували 3,2%.

Дослідження було у телефонному форматі САТІ (computer assisted telephone interviews — з використанням планшетів). Всього було опитано 4000 респондентів. Дослідження було проведено в усіх десяти адміністративно-територіальних районах міста, яке репрезентує доросле населення столиці за такими показниками, як вік (старші 18 років), стать, а також поділ міста на райони. Статистична похибка дослідження (довірчий інтервал): +/-1,9%. Середня тривалість одного інтерв’ю склала 10 хвилин.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb