Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі кинув виклик зірці UFC

Володар "тимчасового" титулу чемпіона світу з боксу за версією WBC в надважкій вазі британець Ділліан Вайт має намір зустрітися з французьким бійцем змішаних єдиноборств Франсісом Нганну

Про це заявив промоутер Вайта - Едді Хірн, повідомляє Sky Sports.

За словами Хірна, бій Вайта проти Нганну може відбутися наприкінці 2020 року, після того, як британець зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним.

"Я ніколи не думав розглядати цю можливість серйозно, але минулого тижня нам довелося це зробити. Мета Ділліана Вайта - стати чемпіоном світу, але я не здивуюся, якщо він зустрінеться з Нганну до кінця цього року. Очевидно, що Повєткін наступний, але є ще жовтень, листопад і грудень", - сказав Хірн.

За його словами, він найближчим часом проведе переговори щодо організації поєдинку з президентом UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) Дейною Вайтом.

"Я повинен поговорити Дейною Вайтом і запитати, як це працює. Чи можемо ми це зробити? Зробимо це в рингу або в клітці? Чи будуть чергуватися раунди за правилами боксу і ММА?. До цього бою є великий інтерес. Думаю, він принесе великі гроші", - сказав Хірн.

Ділліан Вайт володіє титулом "тимчасового" чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у надважкій вазі. Він має досвід виступів у змішаних єдиноборствах та кікбоксингу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb