Спалах коронавірусу на фабриці в Торчині: власники підприємства розповіли про стан захворілих

Компанія Nestlé, на фабриці якої у Волинській області стався спалах коронавірусу, повідомила, що всі, хто захворів, почуваються добре, троє з них уже одужали

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Ми підтверджуємо, що отримали позитивні результати тестів на коронавірус COVID-19 для 8 наших співробітників у Волинській області. Ми постійно стежимо за їхнім станом здоров'я. Троє працівників вже одужали, стан п'ятьох співробітників, які проходять лікування вдома або в лікарні, стабільний і вони добре себе почувають, що підтверджено лікарями", - йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що вжили заходів безпеки, перевіривши стан здоров'я контактних осіб, а також провели дезінфекцію приміщень.

"Ми також негайно перевірили та постійно контролюємо стан здоров’я колег, які контактували з цими співробітниками та вжили необхідних профілактичних заходів. З моменту останнього робочого дня цих працівників була проведена процедура повної фумігації та дезінфекції приміщень. Ми дотримуємося усіх державних та міжнародних протоколів щодо дій у таких випадках", - повідомили в компанії.